Skip to main menu
Scroll to content
PL
|
EN
Full-text resources of PSJD and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Preferences
Polski
English
Language
enabled
[disable]
Abstract
10
20
50
100
Number of results
Link to site
Copy
Article title
9
Journal
Acta Universitatis Lodziensis. Folia Biochimica et Biophysica
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Year
1992
Identifiers
URI
http://hdl.handle.net/11089/13951
Volume contents
9
article:
Comparative studies of paraquat in teractions with fish and bovine oxy- and deoxyhemoglobins
(
Duda W.
)
article:
Pojedyncze pęknięcia DNA fibroblastów od osób z zespołem Downa
(
Rózga B.
)
article:
Aktywność dysmutazowa hemolimfy i hemocyjaniny raków
(
Gondko R.
,
Biały L.
,
Adamska M.
)
article:
Wpływ subletalnych dawek promieniowania gamma na superhelikalność DNA o raz przeżywalność fibroblastów ludzkich
(
Koceva-Chyła A.
)
article:
Studies on paraquat and gramoxone interactions with hemoglobins
(
Duda W.
,
Osmulski P. A.
)
article:
Uproszczona metoda izolowania hemocyjaniny i karotenoprotein raków
(
Biały L.
,
Gondko R.
)
article:
A seleno enzyme, glutathione peroxidase from human placenta: Purification and some properties
(
Gromadzinska J.
,
Zachara B. A.
)
article:
Effects of some organophosphorus in secticides on calcium, potassium and chloride effux from isolated pig lymphocytes
(
Błasiak J.
,
Walter Z.
,
Gawrońska M.
)
article:
Effect of water and ethanol radicals on the protein part of human hemoglobin. Part II. Damage to amino acids residues
(
Szweda-Lewandowska Z.
)
article:
Piękny Jubileusz Profesor Wandy Leyko
(
Gondko R.
)
article:
Biochemiczne aspekty powstawania powikłań w cukrzycy
(
Szosland K.
,
Bryszewska M.
)
article:
Składniki śluzu żołądkowego
(
Gondko R.
,
Jerzewski S.
,
Słomiany B.
,
Słomiany A.
)
article:
Zmiany w błonach komórkowych erytrocytów ludzi chorych na cukrzycę
(
Szosland K.
,
Bryszewska M.
)
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.